Bijl-werpen

Je kan oefenen voor wedstrijden door jou worp te personaliseren en perfectioneren. Je kan ook verschillende game types spelen net zoals bij darten (maar dan met bijlen). De mogelijkheden zijn oneindig en je bent vrij om te spelen wat je wilt contacteer ons voor de mogelijkheden

Bijl werpen

Bijl werpen is de grote broer van darten maar in plaats van pijlen, gebruik je echte bijlen. Je kan dit spel spelen met 1, 2, 3 of 4 personen per baan en we hebben 5 officiƫle banen beschikbaar goed voor max. 20 personen. Je boekt de bijl-werp banen per uur en voor dat jullie uur begint krijg je natuurlijk de mogelijkheid 10 minuten te oefenen met een uitleg van de technieken.

Ervaar de spanning van het gooien met bijlen in een houten doel. Speel dit spel alleen, met vrienden of collegae op een unieke locatie in het Leuvense. Locked Entertainment is de pionier in het Leuvense waar u kunt genieten van bijl werpen onder het genot van een drankje en een hapje.


Het spel

Je kan oefenen voor wedstrijden door jou worp te personaliseren en perfectioneren. Je kan ook verschillende game types spelen net zoals bij darten (denk hierbij bijvoorbeeld aan 301) Begin met een aantal punten en wie het eerst op 0 is, heeft gewonnen. Je kan het natuurlijk ook andersom doen en op 0 beginnen en met een roos eindigen. De mogelijkheden zijn oneindig en je bent vrij om te spelen wat je wilt (natuurlijk binnen de huisregels).

Het personeel kan je helpen met een uitleg en een spel te vinden dat je graag wilt spelen


De prijzen

Voor het bijl werpen worden de banen per uur verhuurd (de 10 minuten oefenen niet inbegrepen). Minimum 1 persoon en maximum 4 personen per baan. 


2 personen         1 uur                    44 Euro per baan                           (22 Euro per persoon)

3 personen         1 uur                    57 Euro per baan                           (19 Euro per persoon)

4 personen         1 uur                    64 Euro per baan                           (16 Euro per persoon)


* LET OP De prijzen kunnen variƫren door het aantal personen en de duur van de activiteit. Neem hiervoor contact op met Locked Entertainment


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x
BOEK NU